01 235 07 00
|

Politika zasebnosti

Podjetje Lenis d.o.o. zagotavlja, da bomo vaše osebne podatke zbirali in obdelovali za določene namene in v najmanjšem možnem obsegu ter jih shranjevali le za toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega so bili zbrani.

 

Zbrane informacije bomo uporabili za naslednje posebne namene: za posredovanje informacij o naših programih in storitvah ter zaradi omogočanja sodelovanja v anketah, raziskavah, promocijah in drugih interaktivnih funkcijah (npr. za pošiljanje elektronske pošte).

 

Zavedajte se, da zbrane podatke lahko uporabimo tudi za več drugih standardnih namenov (npr. za merjenje obiskanosti našega spletnega mesta).

 

Prav tako smo lahko zavezani vaše podatke razkriti tudi drugim prejemnikom (izključno za izvajanje storitev kot so npr. pošiljanje elektronske pošte in analitika obiska spletne strani).

 

Določene tretje osebe, ki jim razkrivamo vaše osebne podatke: Za pošiljanje elektronske pošte (pri uporabi našega spletnega obrazca za kontakt) uporabljamo storitev SendGrid (https://sendgrid.com/).