01 235 07 00
|

Združitev in obvestilo o novem vodstvu

Po prevzemu leta 2020 je Lenis farmacevtika d. o. o., z 31. marcem 2022 zaključila integracijo družbe Medicopharmacia, d. o. o. v Sloveniji. Združena organizacija nadaljuje poslovanje kot Lenis d. o. o., naše hčerinske družbe v 100-odstotni lasti na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter Severni Makedoniji pa še naprej delujejo pod sedanjim imenom Medicopharmacia.

 

 

Združeno družbo Lenis vodi nedavno imenovana direktorica Vita Godec, medtem ko se bo ustanovitelj in nekdanji direktor Branko Huč posvetil širitvi poslovanjaMarko Koder nadaljuje z odličnim delom medicinskega direktorja.

 

 

Od leta 2008 je Lenis sestavil visoko motivirano in usposobljeno ekipo 50 strokovnjakov, neposredno aktivnih v 8 državah jadranske regije, ki pokrivajo populacijo 25 milijonov ljudi. Kot distributer s celovitimi storitvami našim strankam in dobaviteljem nudimo celostno lokalno storitev, ki obsega tržne raziskave, regulativne zadeve, dostop do trga (cene in razvrstitve zdravil), medicinsko in tržno podporo, prodajo, prodajo na debelo in lokalno farmakovigilanco. Usposobljeni smo za distribucijo inovativnih in generičnih zdravil, bolnišničnih in maloprodajnih izdelkov, registriranih in neregistriranih zdravil.

 

 

Medtem ko Lenis ostaja vodilni lokalni ponudnik neregistriranih zdravil na recept, smo zgradili tudi raznolik portfelj zdravil z dovoljenjem za promet. Naš trenutni portfelj sestavlja več kot 200 zdravil na recept, predvsem na terapevtskih področjih infektologije, nevrologije, nefrologije, onkologije in intenzivne nege.

 

 

Lenis aktivno išče nove farmacevtske izdelke za lokalno ali regijsko distribucijo. Za več informacij se obrnite na našo ekipo za poslovni razvoj na bd@lenis.si.