01 235 07 00
|

QUIBA, vodič za racionalno predpisovanje antibiotikov

Digitalne rešitve  postajajo eden izmed ključnih elementov sodobnega zdravstva in ob tem  s ponosom sporočamo, da je bila Lenisova aplikacija QUIBA s strani platforme HealthDay.si izbrana kot ena izmed petih najbolj inovativnih digitalnih rešitev v zdravstvu v letošnjem letu.

 

Več si lahko preberete na: https://www.dnevnik.si/

 

Zdravstvo se srečuje z naraščajočim problemom protimikrobne odpornosti. Naša  odgovornost je, da smo še bolj pozorni in iščemo nove načine za zmanjševanje napak pri predpisovanju antibiotikov za zdravljenje bakterijskih okužb in za predpisovanje v skladu z veljavnimi smernicami.

 

Quiba je priročna spletna aplikacija, ki je enostavna za uporabo in predstavlja učinkovit način za preverjanje in doseganje pravilnosti predpisovanja antibiotikov. Namenjena je zdravstvenim delavcem (zdravnikom, medicinskim sestram, farmacevtom) ter študentom.

 

Aplikacija Quiba  je vedno dostopna za ogled preko telefona, računalnika ali tablice. Vabljeni k registraciji in raziskovanju poglavij: www.quibaguide.com. Za ponudbo se obrnite na info@quibaguide.com.